Vilken härlig dag. Det måste analyseras...

Livet / Permalink / 0
I en annan del av världen...
Ja nu sitter jag här i vår huvudstad, huvudet snurrar efter 3 timmar i bil och att man hinner tänka en hel del, det kan jag skriva under på...
 
 
Japp där går han min man, nöjd och glad för den här lille semestern har vi båda sett fram emot efter en höst av allt och åter allt. Två individer som drar djupa spår i gyttjan varje dag får nu koppla av lite grand och även om jag nu bor på syster hotell modell supermysigt så är det ju inte utan att man synar i sömmarna och funderar på hur och varför. Det kallas arbetsskada och jag går raskt över till annat...
 
Dagen på jobbet var som vanligt allt gick i ett och med full fart inget konstigt alls om ni frågar mig, förutom en sak...
 
- T !!!...du som gillar märkliga roliga frågor, jag har en till dig. Jag går mot bordet med min mat för att sätt mig ner och käka lite T sitter redan på plats och tittar storögt på mig med förväntansfull min. Jo så här...om jag blöder från min läpp, kan man säga att jag har mens då? T tittar på mig och det tar inte ens en micro sekund innan ansiktet skiner upp och skrattet låter inte vänta på sig för kopplingen om läppar och läppar görs innan jag ens sagt färdigt ordet mens...
 
Rolig lunch och rolig dag och faktum är att alla har varit på bra humör och ingen har liksom vikit sig, beklagat sig eller ja deppat.
Jag tittar mig omkring och stannar upp lite. Det är någonting idag? Det är något i luften? Jag funderar lite till och sen tänker jag. Det här är intressant, jag skall gå till botten med det här.
 
Ja, jag har som sagt suttit i bilen och när jag funderat färdigt på hur det var när jag föddes och varför jag har knappfobi samt varit lite orolig för Jonna som i dagarna skall åka till New York helt ensam så kom då tankarna på jobbet och var det var som hände. Nu menar inte jag att det är dålig stämning på mitt jobb, nej tvärtom, men när alla och verkligen alla jobbar med skratt och flams hela tiden och det kramas och hjälps till överallt högt och lågt, då...då måste jag analysera.
 
Ja nu är jag inte färdig med analysen och jag tänker att jag väntar lite. Och att jag nu sitter här i litet men mysigt rum med havsutsikt(om jag klättrar på elementet) är ju så fantastiskt i sig och jag har sett fram emot det såååå...mycket!
 
 
Men visst borde svaret på min fråga till T vara ett nej men om man analyserar mitt påstående lite och inte är pryd så är det väl egentligen så att alla sår som blöder på kroppen kan häröras till mens. Jag menar det är ju det mensen som vi känner den kommer ifrån...ett öppet sår...
 
Nu skall jag sluta, jag skall vila, dricka upp mitt glas med cider(ja idag gäller inte min alkoholdissm) och fundera på vad jag skall göra här i storstaden dessa dagar. Och ni som nu vill spy och tycker att jag skall sluta prata sådär äckligt om mens så säger jag bara...ja visst, för den här gången så...
 
 
Mot fredag och storstadsvimmel och regn, ja så säger rapporten.
Om jag bryr mig?
Nä! Jag har inte tid.
Jag har semester...nämligen!
 
Laters...

Titta alltid i spegeln först...

Livet / Permalink / 0
Oj, oj, oj....
Vad sent det är. Jag menar dagen har gått lika långsamt som fort och jag har lärt mig mycket om mig själv igen...
 
 
Nummer ett är att jag kan pynta i stortsett hela min lägenhet på en och en halv timme och då menar jag med julgardiner och allt...
 
Om jag strök dom?
Nej!!!
Vem gör sånt?
-Ja till exempel du själv Anna typ alla år som du har haft en egen lägenhet att pynta.
-Jovisst mig själv men detta året blev det annorlunda eftersom...jag inte hade lust!
 
En annan orsak till detta sena inlägg är att jag kom hem lite väl sent och det eftersom jag fick för mig att shoppa lite varadagskläder mitt på blanka vardagen. Ja kanske inget fel i det men jag kom lite ur balans, fast vad gör väl det när man fick en ny kofta eller två samt en top och en top till och sen några strumpbyxor på det. Javisst och om jag tänker efter lite så såg jag också en klänning i min påse samt ett par röda jeans...
 
Ja så var det faktiskt och den som nu tror att jag gått och blivit en slösa har rätt och att mitt konto som faktiskt på riktigt heter "För mitt eget höga nöjes skull" blivit lite mindre fullt är inget jag tänker sticka under stol med.
 
Däremot tänker jag sticka och packa min väska lite eftersom Anna och Roberth (jag och min man) ska åka till huvudstaden imorgon och typ bara förlusta oss.
 
Hurra säger vi och lämnar vardagen bakom oss en stund.
 
Men en liten analys hann jag med idag och den är...
Har du ett viktigt möte, som kanske är livsavgörande och ger dig en möjlighet att få säga vad du tycker och lite till, se då till att titta dig i spegeln först, för risken är annars att du hittar intorkat vitt snor i näsan på ställe där det verkligen syns, ja ni vet sådär så det nästan ser ut som om man snortat knark.
 
Ja för det är rätt jobbigt att komma på att du tittat till din chef i ögonen och pratat som om du var president eller annan viktig person medans han eller hon(chefen) antagligen bara suttit och undrat om du har börjat knarka och om det verkligen är så att du ska få jobba kvar.
 
Haha...ja...mycket pinsamt...
Så...kolla alltid i spegeln först. Men visst kanske är det ingen som märker sånt, men jag gör ju det så då måste andra göra det också...eller hur?
 
Japp, går och lägger mig nu. Tvättar ansiktet först och tar bort gammalt snor och smink rester.
Imorgon är en ny dag och jag, jag tänker leva och finnas även då...
 
Laters...

Kort eller långt?

Livet / Permalink / 0
Ska jag pynta lite...eller skall jag bara gå och lägga mig?
Livet är fullt av mariga små val och även om jag visste vad jag skulle göra så kanske jag inte har lust ändå!
 
 
Idag har jag sysslat med lite självvård och blivit kort i håret. Ja..inte jätte kort men Anna kort...
 
-Jag tycker nog inte att du skall ta sådär mycket första gången!
Min frisör tittar på mig och skrattar, när jag visar mellan tummen och pekfingret hur mycket jag vill att hon skall klippa av. Jag har just berättat om alla i min närhet som helt sonika liksom bara klipper av sig håret...Kim, E, Robban haha...nä. Ja och sen är det ju alla dom som aldrig har haft långt hår någonsin och som tycker om det...
 
Jag har alltid haft långt hår, och ibland tänker jag att jag är som Simson ja ni vet han som hade all styrka i håret och som blev fängslad efter att Delila klippt av honom det.
Att jag idag nästan fick för mig att följa i andras spår för att jag tycker det korta är snyggt på dom visar på lite förvirring från min sida.
-Nä, jag klipper av det när alla dom som har kort hår nu låter sitt växa nästa gång skrattar jag och nickar nöjt när frisören klipper sådär lagom.
 
Ja och sist jag hade riktigt kort, då hade jag samma frilla som Carola i klippet jag la ut igår och att jag då var tio år och ett stort fan var antagligen orsaken till det. Men sedan dess har det varit långt förutom en förvirrad gång då jag klippte det axellångt och ångrade mig så mycket att jag inte ville gå ut.
 
Analys...
Jag gillar mitt hår och det handlar inte om att våga klippa av det utan om att vilja...
Precis, och så är det med allt som har ordet våga i sig!
 
Julen närmar sig med storsteg och jag kom helt plötsligt på där jag satt i frisörstolen att den första december är på fredag och fick då lite smått panik då jag någonstans hade fått för mig att det är på söndag man börjar öppna sin adventskalender...!
 
Japp, gode tid...
Så nu har jag inte tid att sitta här längre för jag måste...eh...göra nåt!
 
Ja så är det och då passar ett litet klipp med årets kalender bra för att få lite feeling så att säga.
Varsågoda...
 
 
Laters...
Till top