Kort eller långt?

Livet / Permalink / 0
Ska jag pynta lite...eller skall jag bara gå och lägga mig?
Livet är fullt av mariga små val och även om jag visste vad jag skulle göra så kanske jag inte har lust ändå!
 
 
Idag har jag sysslat med lite självvård och blivit kort i håret. Ja..inte jätte kort men Anna kort...
 
-Jag tycker nog inte att du skall ta sådär mycket första gången!
Min frisör tittar på mig och skrattar, när jag visar mellan tummen och pekfingret hur mycket jag vill att hon skall klippa av. Jag har just berättat om alla i min närhet som helt sonika liksom bara klipper av sig håret...Kim, E, Robban haha...nä. Ja och sen är det ju alla dom som aldrig har haft långt hår någonsin och som tycker om det...
 
Jag har alltid haft långt hår, och ibland tänker jag att jag är som Simson ja ni vet han som hade all styrka i håret och som blev fängslad efter att Delila klippt av honom det.
Att jag idag nästan fick för mig att följa i andras spår för att jag tycker det korta är snyggt på dom visar på lite förvirring från min sida.
-Nä, jag klipper av det när alla dom som har kort hår nu låter sitt växa nästa gång skrattar jag och nickar nöjt när frisören klipper sådär lagom.
 
Ja och sist jag hade riktigt kort, då hade jag samma frilla som Carola i klippet jag la ut igår och att jag då var tio år och ett stort fan var antagligen orsaken till det. Men sedan dess har det varit långt förutom en förvirrad gång då jag klippte det axellångt och ångrade mig så mycket att jag inte ville gå ut.
 
Analys...
Jag gillar mitt hår och det handlar inte om att våga klippa av det utan om att vilja...
Precis, och så är det med allt som har ordet våga i sig!
 
Julen närmar sig med storsteg och jag kom helt plötsligt på där jag satt i frisörstolen att den första december är på fredag och fick då lite smått panik då jag någonstans hade fått för mig att det är på söndag man börjar öppna sin adventskalender...!
 
Japp, gode tid...
Så nu har jag inte tid att sitta här längre för jag måste...eh...göra nåt!
 
Ja så är det och då passar ett litet klipp med årets kalender bra för att få lite feeling så att säga.
Varsågoda...
 
 
Laters...
Till top