När en ringsignal ger panik känslor...

Livet / Permalink / 0
Veckan är slut och jag sitter här i mitt sovrum funderandes på vilken av mina analyser från denna vecka som lyser mest...
 
 
Kanske den här?
Javisst så är det nog för den som lyser mest är den där om känslor runt vissa saker som ljud och dofter. Man säger ju att de båda kan framkalla olika känslor man upplevt i livet. Känslor som har en direkt koppling till en av de två. Som till exempel att jag när jag känner doften av gummi i cykelförrådet får lite ståpäls och känner mig mysig och jättehemma. Ja, det kan ju vara en sådan känslogrej.
Jag menar jag hittades på en gata i staden Temuco i Chile som ingen vet namnet på och kanske men bara kanske, bodde jag i ett cykelförråd någonstans där på "Annaslivbörjarhärvägen nr. 5".
Vem vet?
 
Men till saken...
Igår när jag stod vid busshållplatsen och väntade på...eh, ja...bussen då hände något som fick mig att vilja ta Stefan Löfvens plats direkt(ja vi har en statsminister nu) och liksom bara bestämma saker omgående...
 
Bredvid mig en mamma med barnvagn(inget konstigt alls) men så plötsligt hör jag ett ljud som gör att jag i några sekunder innan jag sorterar mig får både panik och lite ångest.
Ja det var rätt illa och jag blev lite svettig ett tag faktiskt.
Så lyssna nu för jag vill bestämma lite!
Det borde nämligen vara superförbjudet att ha min väckningssignal som vanlig ringsignal! Och att sen inte hitta mobilen i väskan så att det ringer onödigt länge är inte heller okej, jag säger nej till det å det bestämdaste...basta!!!
 
Vadå löjlig?
Där står jag som precis slutat jobba, varit hemma och vänt för att slänga mig iväg på nya äventyr, och så får jag helt plötsligt morgonpanik på kvällen bara för att någon annan äntrar min atmosfär med signalen som varje morgon berättar för mig att det är dags att sluta dregla på kudden och typ gå upp nyss.
 
Nej...inte okej och hade jag inte varit så himla väluppfostrad så hade jag gjort fingret åt henne(i smyg) och kanske hade jag till och med bett om skadestånd för sveda och värk!!!
 
Jag blir så lack så jag ruggar...
 
Men jag hämtar mig alltid och idag drog jag till samma ställe som alla andra som hört att BR leksaker och ToysRus konkat. Och väl i butik köpte jag nästan en liten Grootdocka från "Guardians of the Galaxy. Ja han var ju så söt och oköpt liksom.
 Nu blev det inte så eftersom jag är en mogen vuxen person, med vuxna barn, jag menar...vem gör så?
 
Kanske den här mannen...?
 
 
Ja, en del har ju inget vett, men visst har man precis köpt sig en motorcykel för att förstärka sin manlighet då kanske man har behov av lite leksaker? Som för att uppväga menar jag.
 
Men nej, inte heller min man gör sånt för som sagt...vem gör så...köper leksaker när man är stor?
 
Jo jag förstås(ingen är förvånad) men Groot fick stå kvar i hyllan där i affären sin dans till trots och jag som aldrig kommer att växa upp jag har den här nu på en annan hylla i galaxen...
 
 
Japp! Skönheten och odjuret figurer med tillbehör minsann.
Skall leka med den när jag skrivit färdigt.
Eller så sparar jag den i förpackningen så att mitt barnbarns barnbarn kan ta med den till Antikrundan och liksom bara få en förmögenhet för den.
Ja, ja, ja......
 
 
 
Imorgon skall jag träna och fika.
Sen skall jag titta på Robban när han tittar på sin nya motorcykel precis innan jag gnäller om att han är tråkig.
 
Japp...så får det bli.
 
Peace out alla
Peace out mig själv
 
Laters...
Till top